Inschrijven Industrie Themadagen 2018

Het is vanaf heden mogelijk om in te schrijven voor de Themadagen 2018, op 24 & 25 mei. Er is gelimiteerd plek voor de industrie in de foyer. De inschrijvingsdatum zal dan leidend zijn. Dus schrijft u zich op tijd in !

Tarieven 2018
Voor de themadagen in 2018 worden er 2 tarieven berekend. A-tarief is als de stand in de Foyer staat van Hotel Sparrenhorst; B-tarief wordt gehanteerd in de Patio van Hotel Sparrenhorst.

Technische informatie voor standhouders en industrie
De diepte van de stands in de foyer is maximaal 2 meter.
Plafondhoogte in de foyer is: 2.90 m hoog. Als u zware apparatuur in uw stand gaat plaatsen is alleen de Foyer mogelijk om te reserveren ! De Patio is alleen bereikbaar via 9 treden.

Voor aanleveren goederen
Maten goederenlift: 1.92 m hoog x 1.42 m breed met een maximaal gewicht van 400 kg. De goederenlift bevindt zich aan rechterzijkant van het hotel.

Vooruitsturen van goederen
Als u goederen eerder naar Hotel Sparrenhorst wil sturen; duidelijk aangeven voor welke firma de spullen zijn! Geef duidelijke instructies mee aan de chauffeur !
Medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie en het personeel van Hotel Sparrenhorst zijn tijdens deze dagen te druk met hun eigen werkzaamheden om goederen te tillen en te verplaatsen. Op woensdag 24 mei vanaf 15.00 uur is het mogelijk om te gaan opbouwen. U wordt verzocht om zich aan dit tijdstip te houden. De plek waar u bent ingedeeld zal worden gemarkeerd met uw firmanaam. Het hotel zal u vragen te wachten met opbouwen tot 15.00 uur, mocht u eerder aanwezig zijn.

H o t e l k a m e r s   kunt u reserveren via onderstaand telefoonnummer:
NH Hotel Sparrenhorst, Eperweg 46, 8072 DB NUNSPEET, 0341 – 2555911
Als u met collega’s wilt lunchen en/of dineren op donderdag 24 mei; geef dit op tijd aan bij hotel Sparrenhorst. Zij houden er dan rekening mee.

Afbouw van de stand
De afbouw moet in principe op vrijdag de 25ste mei worden geregeld. Mocht u hiervan af willen wijken, bv door goederen tot na het weekend op te willen slaan, zijn hier kosten aan verbonden. Als u gebruik wilt maken van opslaan van uw spullen; graag aanvragen bij: m.j.annen@amc.uva.nl

Een factuur ontvangt u via mail. U kunt het totaalbedrag standhuur & advertentiekosten overmaken naar: NL55ABNA0602125227  t.n.v. Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie;
onder vermelding van het factuurnummer