Inschrijven Industrie Themadagen 2018

Helaas, het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor het sponsoren van de Themadagen 2018, op 24 & 25 mei.

Tarieven 2018
Voor de themadagen in 2018 worden er 2 tarieven berekend. A-tarief is als de stand in de Foyer staat van Hotel Sparrenhorst; B-tarief wordt gehanteerd in de Patio van Hotel Sparrenhorst.

Technische informatie voor standhouders en industrie
De diepte van de stands in de foyer is maximaal 2 meter.
Plafondhoogte in de foyer is: 2.90 m hoog. Als u zware apparatuur in uw stand gaat plaatsen is alleen de Foyer mogelijk om te reserveren ! De Patio is alleen bereikbaar via 9 treden.

Voor aanleveren goederen
Maten goederenlift: 1.92 m hoog x 1.42 m breed met een maximaal gewicht van 400 kg. De goederenlift bevindt zich aan rechterzijkant van het hotel.

Vooruitsturen van goederen
Als u goederen eerder naar Hotel Sparrenhorst wil sturen; duidelijk aangeven voor welke firma de spullen zijn! Geef duidelijke instructies mee aan de chauffeur !
Medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie en het personeel van Hotel Sparrenhorst zijn tijdens deze dagen druk met hun eigen werkzaamheden om goederen te tillen en te verplaatsen. Op woensdag 23 mei vanaf 15.00 uur is het mogelijk om te gaan opbouwen. U wordt verzocht om zich aan dit tijdstip te houden. De plek waar u bent ingedeeld zal worden gemarkeerd met uw firmanaam. Het hotel zal u vragen te wachten met opbouwen tot 15.00 uur, mocht u eerder aanwezig zijn.

Reserveren van H o t e l k a m e r s  in Sparrenhorst is vanaf heden (januari 2018) niet meer mogelijk voor 24/25 mei. Ze zijn volgeboekt !
Zie hieronder alternatieve hotels in Nunspeet.


Als u met collega’s wilt lunchen en/of dineren op donderdag 24 mei; geef dit op tijd aan bij hotel Sparrenhorst. Zij houden er dan rekening mee.

De Hoeve van Nunspeet
http://dehoevevannunspeet.nl/
  0341-260106

Villa Vennendal
https://www.villavennendal.nl/
  0341-261016

Apollo hotel de Beyeard
https://www.apollohotels.nl/apollo-hotel-veluwe-de-beyaerd/  0341-451541

Afbouw van de stand
De afbouw moet in principe op vrijdag de 25ste mei worden geregeld. Mocht u hiervan af willen wijken, bv door goederen tot na het weekend op te willen slaan, zijn hier kosten aan verbonden. Als u gebruik wilt maken van opslaan van uw spullen; graag aanvragen bij: m.j.annen@amc.uva.nl

Een factuur ontvangt u via mail. U kunt het totaalbedrag standhuur & advertentiekosten overmaken naar: NL55ABNA0602125227  t.n.v. Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie;
onder vermelding van het factuurnummer